Kutije i pakovanja

Pakovanja

Jedna od osnovnih obaveza koju imate prilikom selidbe u vaš novi dom jeste da sve postojeće stvari i predmete koje imate u vašem sadašnjem stanu spakujete i pripremite za selidbu. To je lakše reći nego učiniti, jer postoji toliko stvari o kojima morate voditi računa prilikom pakovanja, ukoliko želite da na željenu lokaciju vaše stvari stignu u obliku u kome su i krenule sa početne tačke. Zato je naša preporuka da sve vaše stvari upakujete u naše kutije za pakovanje, koje će vam pružiti sigurnost koja vam je potrebna, jer možete biti potpuno sigurni da su vaši predmeti u našim kutijama potpuno bezbedni od bilo kakvih oštećenja prilikom prevoza. Nudimo vam kartonske kutije različitih veličina i kapaciteta, u koje možete spakovati bukvalno svaku sitnicu koju posedujete. Sve kartonske kutije su vrlo čvrste i stabilne, pa u njih možete svestiti predmeta različitih oblika, dimenzija, napravljene od različitih materijala, a naše kutije će sve njih zaštititi od bilo kakvih ozleda prilikom utovara i transporta.

KUTIJE ZA TRANSPORT

Kutije za transport

Kutije za transport

 

Naše kutije za transport napravljene su od najkvalitetnijih materijala, ojačane sa svih strana, kako bi mogle da izdrže velike terete i spremne za pakovanje i transport najrazličitijih predmeta raznih oblika, veličina, materijala, stepena lomljivosti, i slično. U ponudi imamo troslojne i petoslojne kartonske kutije, koje su vrlo čvrste i stabilne, tako da ih možete koristiti više puta za različite upotrebe, jer se jednostavno sklapaju i rasklapaju, pa ih možete čuvati bilo gde. Pored velikog broja različitih kutija za pakovanje vaših stvari i kutija za transport, možemo da vam stavimo na raspolaganje i naše stručno osoblje, koje može da vam mnogo pomogne u pakovanju i zaštiti vaši stvari u transportu, ali i da vas najbolje posavetuje kako da organizujete svoje stvari prilikom pakovanja, kako da ih spakujete da se maksimalno iskoriste kapaciteti kutija i transportnog sredstva, jer se dugo bavimo ovim poslom, imamo velikog iskustva u organizovanju svih vrsta selidbi i transporta i verujte nam da reč da znamo kako da vaše stvari prevezemo sa jednog mesta na drugo bez ikakvih oštećenja.

Javite nam se, a mi ćemo odmah znati šta vama treba, jer mi postojimo zbog naših klijenata i na usluzi smo uvek, kako biste bili zadovoljni, jer kad jednom obavite posao sa nama, verujte, sarađivaćemo godinama. KUTIJE ZA SELIDBE, KUTIJE ZA PAKOVANJE, KARTONSKE KUTIJE

 

PAKOVANJE STVARI, ZAŠTITA NAMEŠTAJA, PUCKETAVOM I STREČ FOLIJOM, USLUGA NAŠEG PAKOVANJA

 

Jedan od obaveznih poslova koje morate obaviti prilikom selidbe vašeg stambenog ili poslovnog prostora jeste pakovanje stvari koje želite da preselite u neki novi prostor, na drugoj lokaciji. Prilikom pakovanja stvari morate uvek voditi računa o njihovoj bezbednosti u toku selidbe, utovara ili istovara, posebno u toku transporta, jer ne želite da se vašim stvarima išta desi dok ne dođu na željeno mesto. Sve usluge u vezi sa pakovanjem vaših stvari možete pronaći kod nas, tako da na jednom mestu imate sve što vam je potrebno.

Da biste obezbedili maksimalnu zaštitu vašim stvarima u toku selidbe i transporta, nudimo vam širok spektar pucketave i streč folije, koje možete koristiti za zaštitu vaših predmeta. Ukoliko imate lomljivih predmeta, krhkih, za koje se plašite i da ih pomerite, a ne još i da ih selite, pravi izbor za vas je pusketava folija, koja garantuje maksimalni stepen zaštite lomljivih stvari, bolje nego bilo koji drugi materijal. Kada zapakujete vaše lomljive stvari u pucketavu foliju, njima možete lako manipulisati, bez bojazni da će im se išta desiti. Ukoliko pak imate mnogo kutija koje treba dodatno da zaštitite, predmete koji su kabastiji, u tom slučaju nudimo vam naše streč folije, koje su proizvedene po svim svetskim standardima i garantuju potpunu zaštitu vaših stvari. Ove folije su veoma rastegljive, čvrste, i omogućavaju visoku kompaktnost spakovanih stvari, tako da uopšte ne morate da razmišljate o spakovanim stvarima prilikom rukovanja njima.

Naši predustretljivi radnici mogu da vam pomognu u svemu, pa čak i u pakovanju svih vaši stvari i pripremi za bezbednu selidbu. Mogu da vam pomognu i u vezi sa zaštitom vašeg nameštaja, koji je najteže spakovati i preseliti, jer najčešće su u pitanju kabasti predmeti, velikih dimenzija, o kojima se posebno mora voditi računa prilikom selidbe i transporta. Nemojte dozvoliti da vas obim posla zastraši i da odustanete od vaših planova, biće dovoljno samo da nas pozovete i mi dolazimo da streč i pucketavim folijama, dovodimo naš tim da vam pomogne oko zaštite nameštaja i pakovanja vaših stvari, jer vaše zadovoljstvo je za nas neprocenjivo.