Agencija za selidbe

Naša agencija za selidbe u Kragujevcu posluje godinama, sa tradicijom dobrog i kvalitetnog poslovanja, a naša osnovna misija jeste da gradimo mrežu zadovoljnih klijenata, da svi u gradu i čitavoj državi čuju za nas i da imamo reputaciju agencije kojoj je stalo do njenih klijenata. Za sada u tome uspevamo, jer smo u mogućnosti da vam ponudimo kompletne usluge u vezi sa prevozom, selidbama i pratećim aktivnostima, i to sve po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Cilj naše agencije u Kragujevcu jeste da postane lider u pružanju ovih usluga u gradu i okolini, u čemu uspevamo i odolevamo konkurenciji godinama.

Naša agencija za selidbe Kragujevac može da vam ponudi sledeće usluge:

  • Organizaciju selidbi u Kragujevcu i okolini – brzo, efikasno i kvalitetno
  • Usluge utovara i istovara robe, osetljivih stvari i gabaritnih predmeta
  • Usluge montaže i demontaže nameštaja veoma brzo i profesionalno
  • Možemo vam obezbediti najkvalitetnije i najpouzdanije kartonske kutije za pakovanje i čuvanje svih vaših predmeta
  • Kod nas možete naći najizdržljiviju streč foliju i pucketavu foliju za dodatnu zaštitu
  • Organizujemo transport u Novom Sadu i okolini u najkraćem roku
  • Možemo da vam obezbedimo sve druge prateće usluge, na vaš upit.

Naša agencija praktično radi 24 sata dnevno, tokom cele godine, tako da ne znamo za vikende, praznike, odmore, jer znamo koliko našim klijentima znači to što smo uvek tu za njih i što nas imaju na usluzi u svakom trenutku. Sve konsultacije u vezi sa uslugama koje nudimo, kao i okvirne procene posla koji nas očekuje, su besplatne, kako biste znači šta vas sve čeka i kolike troškove ćete imati. Cene koje nudi naša agencija su najpovoljnije u Kragujevcu, i okolini, tako da možete da budete potpuno mirni, jer saradnja sa nama neće dodatno opteretiti vaš budžet.

Pozovite našu agenciju, javiće vam se naši ljubazni službenici koji će vas uputiti u sve što treba da znate i pomoći vam na svakom koraku tokom selidbe, prevoza ili bilo koje druge usluge za koju se odlučite. Mi smo vama sve stavili na raspolaganje, vaše je samo da pozovete agenciju, da se dogovorite oko detalja i nakon toga sve prepustite nama.

AGENCIJA ZA SELIDBE KRAGUJEVAC, AGENCIJE ZA SELIDBE KRAGUJEVAC