Cene selidba

Cene selidbe – Što se tiče selidbe cene se određuju na osnovu različitih aspekata: vrsta vozila koja se angažuje (kamion, kombi), količina stvari, sprat na kome se nalazi stan u koji se selite ili iz koga se iseljavate, ili na osnovu toga da li u zgradi postoji lift.

Za većinu ljudi selidba predstvlja veliki trošak, a priznaćete da je u današnje vreme bitno sačuvati svaki dinar.

Mnogi se ne usuđuju da angažuju agenciju za selidbe smatrajući da će time imati više štete nego koristi.

Kada naša firma organizuje selidbe cena mora da odgovara Vama, jer pored uspešno obavljenog posla, cilj je i da se ovo uspešno odrazi na Vaše finansije.

Sa svojim klijentima nastojimo da ostvarimo profesionalni odnos, na obostrano zadovoljstvo, što će se, nadamo se, pretvoriti u višegodišnju saradnju.

Nama najbolja preporuka su profesionalnost kojom uspešno obavljamo poslove i odgovaramo na Vaše zahteve, višegodišnje iskustvo pomoću koga olakšavamo posao i rešavamo eventualne probleme, ako se pojave.

Tako ćemo sačuvati i Vaše vreme i novac, a pritom će selidba biti uspešno obavljena.

Selidba u novi prostor sa sobom nosi određeni trošak i cilj je uštedeti novac, ali i istovremeno sprečiti da dođe do nepredviđenih troškova. Nama je cilj da od svojih klijenata stvorimo višegodišnje saradnike, tako što im pružamo profesionalnu uslugu i to povoljno.

Mi organizujemo cene na osnovu različitih aspekata posla i usluga koje Vam pružamo (da li želite da naši radnici obave montažu, demontažu), selidbe Kragujevac cene zavisi i od toga da li ćete se opredeliti za kombi ili kamionski prevoz, koja je udaljenost lokacije na koju se selite u odnosu na trenutnu, da li je potrebno angažovati veći broj radnika, na kom se spratu stan nalazi, da li zgrada poseduje lift, da li je potrebno preseliti poseban nameštaj, tj. predmete za koje je neophodno uložiti veći fizički napor.

Za selidbe Kragujevac cena je ono što nas izdvaja od konkurencije. Smatramo da možemo da odgovorimo na Vaše zahteve, a da pritom budete zadovoljni cenom naših usluga. Kako biste imali tačan uvid u troškove angažovanja naše firme, a i kako bismo bili sigurni koji su Vaši zahtevi i očekivanja, pružamo Vam mogućnost besplatne konsultacije.

Na raspolaganju su Vam kombi vozila i kamioni, pa će tako Vaše stvari brzo i sigurno, bez oštećenja stići na željenu lokaciju. Naša vozila su u odličnom stanju, a njima upravljaju iskusni i pažljivi vozači. Tako možete biti sigurni da ste svoje stvari poverili pravim ljudima.

Pored usluge transporta i pomoći, pružamo usluge montaže i demontaže nameštaja, odnošenje nepotrebnih stvari na deponiju.