Kombi prevoz

Kombi prevoz Kragujevac je usluga za sve zainteresovane klijente kojima su potrebne selidbe kombijem na terotiriji Kragujevca za manju količinu stvari. Za kombi prevoz u Kragujevcu i široj okolini grada Kragujevca obratite se nama, posedujemo vozila za prevoz robe kombijem svih vrsta i nosivosti.

Za Kragujevac kombi prevoz robe predstavlja zadovoljstvo, transport stvari, nameštaja i svih drugih vrsta tereta vrši se kombi vozilima vrhunskog kvaliteta. Svakako nam je na prvom mestu sigurnost i bezbednost prilikom prevoza kombijem u Kragujevcu, na to obraćamo posebnu pažnju pa iz tog razloga sve vaše stvari obezbeđujemo svim neophodnim merama i pakujemo ih u kombije na način da do odredišta stignu neoštećene.

Kada su u pitanju selidbe cilj je završiti posao što brže i jednostavnije. Od procesa pakovanja, prevoza, raspakivanja, u nekim slučajevima i montaže i demontaže, može proći puno vremena uz istovremeno dosta izgubljenih nerava. Mi Vam pomažemo da taj proces protekne što brže i jednostavnije.

Ako prenosite manju količinu stvari na bližu lokaciju, ne mora da znači da su Vam stvari olakšane. Mnogo je poslova koje tom prilikom treba preduzeti. Tu nastupamo mi sa svojim profesionalnim kadrom i voznim parkom koji stoji na raspolaganju Vama i Vašim potrebama.

Kombi prevoz olakšava selidbe u situacijama kada imate manju količinu stvari, u slučaju potrebe prevoza novog nameštaja iz radnje u Vaš novi prostor, odvoženje nepotrebnih stvari.

Kombi prevoz ima svoje prednosti prilkom preseljenja, a mislimo prvenstveno na uske ulice, saobraćajne gužve. Karakteristike kombi vozila omogućavaju prilaz ulazima, holovima,a tako je posao oko preseljenja (utovara i istovara stvari) olakšan.

Dok za kamione i kamionski prevoz postoji zabrana saobraćanja u određenim terminima, to nije slučaj sa kombi vozilima za koje ne postoji zabrana, pa se tako selidba može izvršiti baš kada Vama odgovara, jer mi radimo non-stop, bez obzira na vremenske prilike.

Naša kombi vozila su u odličnom stanju, redovno održavana, a za naše iskusne i spretne vozače nema nepredviđenih okolnosti. Unutrašnjost vozila je tapacirana, pa tako ne može doći do oštećenja Vaših stvari prilikom transporta, na čemu posebno insistiramo.