Selidba firmi

Selidbe firmi i poslovnog prostora u Kragujevcu kao i u svim ostalim gradovima širom Srbije radimo odgovorno, profesionalno i bezbedno. Poštujemo vremenske rokove i svaki dogovor koji postignemo tako da ukoliko vam je potrebna selidba firme u Kragujevcu ili bilo gde drugde, stojimo vam na raspolaganju.

Ako selite poslovni prostor, verujemo da nastojite da posao završite što pre, kako biste mogli da nastavite sa poslom, istovremeno bez velikog ometanja zaposlenih. Naša firma se već dokazala kada su u pitanju selidbe firme.

Mi cenimo Vaše vreme i Vašu firmu i spremni smo da saslušamo Vaše zahteve kako bismo se uverili da neće biti propusta i da će Vaše želje biti ispunjene. Za nas prepreke ne postoje, pa tako ni velika količina stvari, a ni one kabastije stvari (sefovi, kopir-mašine i drugi posebni uređaji) za nas ne predstvljaju problem, već izazov, koji ćemo zasigurno uspešno savladati.

Dok se radi selidba firma može nastaviti da funkcioniše neometano jer zaposleni kod nas u firmi selidbe rade veoma odgovorno profesionalno efikasno i brzo, tako da praktično selidbu firme nećete ni osetiti.

Sa našim stručnjacima ćete se dogovoriti oko detalja: koji tip vozila želite (kombi, kamion), da li su Vam potrebne dodatne usluge (montaža, demontaža). Na osnovu razgovora, dobićete predračun, pomoću koga će Vam biti poznato koliki će troškovi selidbe poslovnog prostora biti.

Ako cenite i imate profesionalni odnos prema svojim poslovnim partnerima i klijentima, onda ćemo se dobro razumeti i uspešno poslovati, jer je to politika naše firme. Pošto imamo iste ciljeve, sigurni smo da nas očekuje uspešna saradnja.