Besplatna procena troškova selidbe

Kada su u pitanju selidbe besplatna procena troškova selidbe se podrazumeva jer finansijski element je izuzetno bitan u današnje vreme. Sama selidba može iziskivati velike troškove, a dodatne i neočekivane troškove zasigurno želite izbeći. Zato je besplatna procena selidbe najbolje rešenje.

Na početku naše saradnje mi Vam želimo izaći u susret tako što će naši zaposleni izvršiti besplatnu procenu selidbe, na osnovu Vaših zahteva i usluga koje nudimo.

Cena se oblikuje na osnovu različitih aspekata: prevoznog sredstva koje angažujete iz naše firme (kombi/kamion), količine stvari koje prevozite, udaljenosti lokacije na koju se transportuju stvari, da li su potrebne posebne usluge, kao što su montaža, demontaža i pakovanje, a možemo Vam izaći u susret i prilikom transporta specijalnih vrsta predmeta (klavira, TEA peći, kućnih ljubimaca…).

Prilikom besplatne procene selidbe cena se formira i na osnovu još nekih elemenata, kao što je broj spratova na kome se nalazi stan, da li u zgradi postoji lift ili ne.

Prvi korak ka uspešnoj saradnji možete ostvariti tako što ćete nam se javiti, a mi se unapred radujemo saradnji sa Vama.

Kontaktirajte nas, biće nam zadovoljstvo da izvršimo besplatnu procenu troškova selidbe u Kragujevcu i okolini, gde god da se nalazite.