Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja je sastavni deo usluga koji pruža služba za selidbe u Kragujevcu. Majstori koji rade montažu i demontažu su iskusni u svom poslu tako da ne postoji bojazan da će bilo koji deo Vašeg nameštaja biti oštećen.

Naprotiv, nakon izvršene selidbe sav nameštaj će nakon urađene demontaže, transporta i montaže na novoj lokaciji biti upravo onakav kakav je bio i pre same selidbe.

Neki delovi nameštaja zbog svoje prirode i veličine moraju biti demontirani, pa onda nanovo sklopljeni u novom prostoru. Ako niste vični ovom poslu ili ne posedujete odgovarajući alat, možete se obratiti nama.

Tako ćete uštedeti vreme i novac, a sprečićete da dođe do mogućih oštećenja, koja bi mogla da se jave nepravilnim rukovanjem alatom.

Naši zaposleni su profesionalci u svom poslu, poseduju znanje i višegodišnje iskustvo, pa tako možete biti sigurni da će posao montaže i demontaže nameštaja biti urađen brzo, jednostavno i pre svega profesionalno.

Montaža i demontaža nameštaja je jedna od usluga koje pružamo svojim klijentima, a ako se brinete da li smo dorasli tom zadatku treba da znate da posao završavamo bez obzira na materijal ili veličinu stvari.

Možemo Vam sa sigurnošću garantovati da ćemo se pažljivo odnositi prema Vašim stvarima imajući u vidu njihovu ne samo materijalnu, već i sentimentalnu vrednost.

Usluge montaže pružamo i u slučajevima dopremanja novog nameštaja iz radnje Vaša želja je da nameštaj bez oštećenja i brzo bude u upotrebi, a upravo Vam mi to možemo omogućiti.