Prevoz specijalnih, teških i glomaznih stvari

Selidbe teških tereta, glomaznih stvari i kabastih materijala specifične su zato što ih ne možete obaviti sami, već Vam je neophodna stručna pomoć. Za ovaj posao neophodno je znanje, ali i poseban alat da bi se selidbe teških stvari i predmeta uopšte mogle sprovesti u delo.

Naši radnici poseduju posebno profesionalno znanje, pa tako možete biti sigurni da će posao biti uspešno obavljen. Specijalni tereti zahtevaju specijalne veštine i znanja. U ovakvim slučajevima najbolje je prepustiti posao profesionalcima.

Ma koliko Vam se ovaj posao činio teškim i neizvodljivim, bez obzira na veličinu i težinu predmeta, materijal od koga se sastoji, pažljivo i pravilno rukovanje uz pomoć odgovarajuće opreme je usluga koju pruža naša firma. Shodno tome, posao biva uspešno obavljen.

Naš asortiman usluga je širok, pa izlazimo u susret i privatnim licima prilikom selidbe teških stvari (klaviri, TEA peći, različiti kućni aparati,..), ali i firmama, kada je u pitanju selidba poslovnih prostora (kopir-mašine, sefovi) ili prevoz nameštaja direktno iz prodavnice.

Za nas nema teških tereta, već samo dodatnih izazova na koje nastojimo da odgovorimo u najkraćem mogućem roku i na najbolji mogući način.